domingo, 15 de enero de 2012

SANHIBLOC - SERIE 2 - CRONICA D'UNA FESTA ANUNCIADA


Ahir vem assitir al SANHIBLOC - SERIE 2... la festa d'escalada dels amics de Sant Hipolit de Voltregà. I un cop més va estar a l'alçada... molts bons blocs... molt bon ambient... i molta festa !!
Vem tenir tot el mati de 11 a 15'30 per intentar encadenar els mes de 30 blocs que ens va proposar l'organització... algun d'ells tan original com que el Top era sentar-se a una cadira que estava a uns metrets del terra !! Després vem assitir a la projecció del Ramonet sobre la via Maria Alba 9a,  per donar pas a la tarda a les finals, entrega de premis i sorteig de material.


A més a més hi vem poder trobar els amics de Didak's Climbing Holds, Charko, Paraboltheworld i Moais Rock... Sempre donant suport a aquests esdeveniment !! A més a més amb un equipador i organitzador de luxe... el mismíssim Ramon Julian, el campìó del mon que a part de fer una exhibició, va signar autografs i va equipar un bloc i ajudar als acompetidors en tot moment.A més a més per part dels BOUS DE LA SALLE, destacar la tercera posició de la nostra bèstia, Lluis Saló i com sempre la última posició pel notre Big Bou Jaume...