jueves, 13 de septiembre de 2012

CREDITS DE LLIURE ELECCIO AMB ELS BOUS


Si ets estudiant de la URL i t'agrada escalar o t'agradaria aprendre'n ara t'ho posem ben facil, ja que podràs obtenir crèdits de lliure elecció o ECTS si ho fas al rocodrom dels Bous de la Salle.

                                                          OPCIO 1: APRENENTATGE

Pensat per tots aquells que voleu iniciar-vos al nostre esport:

CURS D’ESCALADA ESPORTIVA.- Son un total de 6 sessions indoor (Dl i Dc de 19 a 21)  6 hores d’una sortida. Un total de 18 hores. Hi ha un curs programat al febrer.
+
CURS D’ESCALADA EN BLOC.- Son un total de 6 sessions indoor (Dl i Dc de 19 a 21)  6 hores d’una sortida. Un total de 18 hores. Hi ha dos cursos programats: octubre i juliol.
    
PREU 340€ amb (1ects o 2 ll.e.)

OPCIO 2:RENDIMENT

Pensat per aquells alumnes que ja escalen però volen obtenir crèdits per entrenar:

GRUPS D’ENTRENAMENT.- Estan planificats en tres trimestres  Cada trimestre te una carrega de 48 hores (12 setmanes a 1 entrenaments de 2 hores per setmana). 

PREU 150€ sense crèdits i  amb crèdits 210 euros (1ects o 2 ll.e.)

Tenint en compte que s'ha de realitzar un treball per a cada activitat !!

Com apuntar-se?

1.-Inscriure’s on-line a la pàgina web d’esports: http://esports.url.edu/  , a la banda de l’esquerra clickar esports individuals, seguidament surt en pantalla descarregar informació o inscriure’s, primer ens descarreguem l’informació i després clickem inscriure’s     

2.- Passar pel  Servei d’esports amb la fotocòpia de la  matricula del curs, fotocòpia del DNI, 2 fotos carnet. I fer l’abonament  en metàl•lic o amb targeta dins de l’horari d’atenció a l’alumne. (dilluns de 9:30 a 14:00h, dimecres de 16:00h a 19:00h i divendres de 9:30h a 14:00h al Carrer Claravall 1-3)