miércoles, 12 de diciembre de 2012

FEDERA'T AMB ELS BOUS DE LA SALLE - 2013


Estem a punt d’entrar en el nou any 2013, el qual ens portarà novetats i canvis respecte al funcionament del Club GELS-CEUETL. A continuació us detallarem la situació actual així com els canvis que s’aniran aplicant al llarg del nou any.
Actualment estem immersos en el procés de canviar el nom del club. Al llarg del 2013 el CEUETL (Club Esportiu Universitari d’Enginyers Tècnics de Telecomunicació) passarà a ser el club “C.E. La Salle Sport”, on tant el GELS (excursionisme i alpinisme), ELS BOUS DE LA SALLE (escalada), Trailers, Triatló i la resta de grups seran seccions del nou club. Malauradament el canvi no serà fàcil, doncs oficialment no és possible un canvi de nom del club, sinó que realment estem creant un nou club i, quan sigui el moment, tots canviarem al nou club i el CEUETL serà donat de baixa.
Això vol dir que de moment seguirem apareixent, federant-nos i competint com a CEUETL però ja estem fent soroll amb el nom del nou club “C.E. La Salle Sport”. Tot i això hi ha certs canvis que ja s’aplicaran a partir d’aquest moment i que us detallem a continuació. Igualment aprofitem per fer-vos arribar altres informacions del vostre interès.
1.      La quota de soci pel 2013 és de 25€ i és vàlida per anys naturals, de l’1 de gener al 31 de desembre.
2.      Per fer-vos socis del club o fer la renovació corresponent teniu dues opcions:
a. Fer-ho personalment a la recepció del polisportiu “La Salle Sport & Fitness” en l’horari de 9 a 14h, demanant per Veronica Llinares (veronical@salleurl.edu).tlf. 932902478

b. Fer-ho per Internet. Podeu consultar el procediment a http://www.gels.org/ca/festesoci.html.


3.      Per demanar la federació de muntanya (FEEC) teniu també dues opcions:

a.Fer-ho personalment a la recepció del polisportiu “La Salle Sport & Fitness” en l’horari de 9 a 14h, demanant per Veronica Llinares (veronical@salleurl.edu) tlf. 932902478

b.  Fer-ho per Internet. Podeu consultar el procediment a http://www.gels.org/ca/federacio.html.
Important:

·  Cal que planifiqueu la tramitació de la llicència amb suficient antel·lació. Calculeu un mínim de dues setmanes per poder disposar de la llicència. Us recomanem fer-ho abans de Nadal, i que no ho deixeu per darrera hora. 

·  Al gener la FEEC es veu sempre desbordada per l’allau de federacions dels diferents clubs. En aquest període els tràmits es poden allargar a 3 o més setmanes. 

·   L’enviament de les sol·licituds de les llicències federatives cap a la FEEC es realitzarà únicament un o dos cops per setmana, agregant totes les sol·licituds rebudes fins al moment. Això vol dir que no es realitzaran gestions precipitades degut a males planificacions per part dels socis. 

· Recordeu que per federar-se cal abans ser soci del club. Referiu-vos al punt anterior per més informació. 

·  Podeu consultar els preus de les diferents modalitats a la web de la FEEC

4.      De moment seguirem mantenint la llista de distribució gent@gels.org , però a partir del moment que posem en marxa el nou club es donarà de baixa aquesta llista i s’informarà dels nous canals de comunicació que utilitzarem per informar a tots els socis del club “C. E. La Salle Sport, així com del canal de comunicació específic de cadascuna de les seccions (BOUS, GELS, Trailers, ...).
COBERTURES PER MAJORS DE 17 ANYS - 2013
COBERTURES PER MENORS DE 17 ANYS - 2013