jueves, 31 de enero de 2013

OPENBLOC: TENAYA


Un any més Tenaya estarà amb nosaltres a l'Open... i ens oferira el seu Test Center de peus de gat. Un any més aprofitará l'esdeveniment per presentar un nou model radical que promet molt en la seva fase de test... si l'any passat va ser el Tatanka aquest any és.... és un secret !!

Així que podreu Testar durant el Open gratuïtament gentilesa de Tenaya els seguents models:

TENAYA TATANKA

El Tatanka és el peu de gat més asimètric dels nostres models de cordonera.
És un peu de gat d'altes prestacions tècniques dissenyat per aprofitar al màxim les avantatges biomecàniques del peu i fer d'aquesta forma l'escalada més fàcil. És un peu de gat que ofereix una molt ràpida resposta en tot tipus de situacions difícils, el que és imprescindible quan el temps es converteix en un factor decisiu per poder encadenar les més dures seqüències de moviments sobre la roca.

L'ajust del peu de gat és similar al d'un guant, i compta amb l'SXR Dynamic, un sistema d'ajust en moviment basat en un conjunt de modificacions en l'ànima i l'estructura del peu de gat que ens han permès millorar la precisió i comoditat, facilitant al mateix temps el desenvolupament de la màxima força.

Tatanka compta amb un sistema de llaçat ràpid i eficaç, una perfecta combinació de materials i un taló poderós de grans resultats en l'escalada d'alta dificultat.

...En resum:       

        - Màxima precisió
        - El més orientat al bloc i la esportiva.
        - Bona sensació de subjecció del peu.
        - Excel·lent biomecànica i transmissió de la força

TENAYA INTI

Peu de gat tècnic per a escalada esportiva i bloc.

El Tenaya Inti és un peu de gat dissenyat i evolucionat a partir del model Ra. Però una mica més tècnic, més adaptat a l'escalada esportiva i el bloc, mentre que el Ra seria una mica més polivalent.Les úniques diferències apreciables són l'amplada de la part davantera: L'Inti és una mica més estret, i la forma una mica més asimètrica.

...En resum:       

        - Molt tècnic (esportiva i bloc)
        - Ràpid per ficar i treure
        - Bona adherència de la sola


TENAYA MASAI

El Tenaya Masai es un peu de gat per a escalada tècnica.

Vàlid tant per a escalada clàssica com per a esportiva. El seu sistema de cordons proporciona un ajustament molt efectiu i el seu disseny recte i la seva forma fan que sigui un dels més confortables del mercat.

En talla petita o més ajustada, el Masai ens oferirà les millors prestacions per a escalada esportiva; moltes de les vies més dures del món han estat escalades amb aquest peu de gat. En una talla una mica més gran ens ofereix altes prestacions per a l'escalada en paret, fins i tot en terreny d'alta dificultat.

El Masai es tracta del model de cordons més tècnic de Tenaya i ha estat dissenyat per a treballar de forma òptima amb el dit gros del peu. El tenaya Masai és un peu de gat per a escaladors de nivell mig- alt.

Incorpora sola Vibram X-Grip, molt adherent i duradora. Aquesta goma té un rendiment immillorable sobre roques dures com el granit.

Fabricat en pell sintètica amb folre interior de cotó, així que no és un peu de gat que s'estiri massa.

...En resum:       

        - Molt bona subjecció del peu
        - Alta durabilitat
        - Polivalent
        - Proporcionen molt equilibri

                                                                    TENAYA RA 

El Tenaya Ra és un peu de gat per escalada esportiva principalment. Disseny evolucionat del model Aqua Plus que ha millorat la subjecció del peu i sobretot del taló que és una mica més estret que en el seu predecessor. Es tracta d'un model molt ben equilibrat que en la talla correcta pot ser usat per escalada esportiva, o una talla no tan ajustada, per escalada clàssica.

La seva forma asimètrica no és exagerada, de manera que manté un bon equilibri entre comoditat i tecnicitat. El Tenaya Ra resulta ideal per a tot tipus d'escalada i l'opinió general dels que l'han utilitzat és que es tracta d'un peu de gat molt còmode.

Incorpora dos tancaments de Velcro que el fan molt còmode de calçar i descalçar, molt interessant en les reunions de vies de diversos llargs. A més incorpora una banda de goma a la part baixa de l'empenya. Amb aquesta banda de goma s'aconsegueix un millor ajustament i que el peu de gat no cedeixi tant i evitar d'aquesta manera que el peu patini dins en els canteig.

El Tenaya Ra ofereix una bona protecció, molt interessant per als amants del bloc degur al seu empeny.

...En resum:       

        - Polivalent
        - Còmode
        - S'adapta molt bé
        - Ràpid per ficar i treure
                                                                     - Bona adherència de la sola