lunes, 4 de febrero de 2013

OPENBLOC: BLACK DIAMOND


Com cada any els amics de Black Diamond estaràn al nostre costat aportant puntualemnt premis pel sorteig. Alhora també recordar-vos que tenim Test Center de BD destinat als nostres Bous... en ell hi podeu testar productes com: BLACK DIAMOND: CHAOSIncorpora un disseny revolucionari pensat per a un ús intensiu en tot tipus de terreny rocós. La cintura té un disseny en forma de banya de toro, que el fa més indicat per als nois, encara que també s'adapta bé a moltes noies.

Incorpora com a novetat un tancament de sivelles ràpides a la cintura, que fa que resulti més ràpida la seva col·locació i que l'ajustament resulti més còmode. Cintura i camals més amples que els arnesos d'ús polivalent. Incorpora quatre porta materials rígids i anell ventral reforçat per assegurar i rapelar.

Pes: 400 grams en la talla mitjana.

En resum:

-      Orientat a l'esportiva però alhora polivalent
-      Lleuger i còmode

BLACK DIAMOND: ASPECTNova versió d'aquest arnès polivalent d'escalada. El nou Black Diamond Aspect segueix mantenint el seu estatus dins de la família de arnesos de Black Diamond, és a dir, polivalent però dissenyat per a escaladors experts que busquen bones prestacions amb un preu controlat, bons detalls i gran qualitat.

Pensat per a escaladors que fan de tot: escalada en roca, alpinisme, escalada en gel, és l'arnès idoni per als que escalen durant tot l'any sense importar el terreny.

Resulta ideal per a escalada clàssica i vies de diversos llargs, ja que proporciona el millor suport i està per sobre en confort i prestacions que arnesos de gamma i preu inferiors de Black Diamond.

A més, el Aspect és una de les millors opcions del mercat per alpinisme i escalada en gel, ja que els seus camals es poden obrir per al cas de col · locar amb botes voluminoses o amb els grampons posats.


Pes: 410 gr. en la talla M.

En resum:

         - Polivalència pura i dura (Esportiva, gel, alpinisme, clàssica...)
         - Molt còmode i durader

BLACK DIAMOND: OZONE
Arnés ultralleuger per escalada esportiva.

El Black Diamond Ozone ha estat dissenyat per als fanàtics del pes i la dificultat. Té un disseny molt semblant al nou Chaos, però amb la cintura i camals amb una mica menys de superfície per a reduir el pes al màxim. S'ha reduït el diàmetre dels camals, pensant en que el perfil d'escalador que cerca aquest arnès té un tipus més fi. També s'han reduït els porta materials a 2 i s'ha eliminat l'anell d’hissar-te, tot pensant en reduir el pes.

Igual que els altres arnesos de la línia Specialist de Black Diamond, l'Ozone incorpora un disseny revolucionari per aconseguir un arnès d'altes prestacions. És lleuger i còmode. Pensat per a un ús intensiu en escalada esportiva. La cintura té un disseny en forma d'asta de bou, el que el fa més indicat per a homes, encara que també s'adapta bé a moltes dones.
El Black Diamon Ozone està fabricat en materials transpirables i que repelen la humitat. Anell ventral reforçat per assegurar i rapelar.

Pes: 320 grams en la talla mitjana.

...En resum:

         - Arnés per als més exigents
         - Orientat a l'escalada esportiva.
         - Lleugeresa en estat pur
 

CASC TRACER


Casc ultralleuger per a escalada i alpinisme. El Black Diamond Tracer està pensat per als que necessiten o volen anar "ràpids i lleugers". Ofereix el més sorprenent confort, així com la màxima fiabilitat de protecció, gràcies a l'ús dels més moderns materials units a un magnífic disseny.
 
La majoria dels cascs ultralleugers es fabriquen en una única talla ajustable. El Tracer es fabrica en tres talles ajustables, el que li confereix el particular confort que ofereix a l'usuari. Tant és així, que realment t'oblides que el duus posat als pocs segons de col·locar-te’l.


El seu reduït pes fa que no es balancegi per la inèrcia de moviments bruscs. Les cervicals agraeixen la seva lleugeresa després d'incomptables hores d'escalada.


- Barballera ajustable i orientable per a oferir la millor subjecció i el màxim confort.

- Sistema d'ajustament mitjançant una roda situada en la zona del clatell.

- Incorpora quatre "clips" per a la col·locació del frontal.

- Estructura de poliestirè expandit recobert d'una fina làmina de policarbonat per a una major durabilitat.

- Incorpora nombrosos orificis per a la ventilació·     Pes: 245 g.

·     Talles: S (49-57 cm), M (56-60 cm), L (59-63 cm).

·     Material estructura: poliestirè expandit.

·     Material exterior: làmina policarbonat.En resum:-   Estètic, segur i molt lleuger.

-   Molt adaptable