martes, 23 de abril de 2013

9è OPENBLOC ELS BOUS DE LA SALLE - INFORMACIÓ EN CATALÀ

24 i 25 D’ABRIL: 9è OPEN BLOC ELS BOUS DE LA SALLE

L’ Open Bloc dels Bous de la Salle ja s’ha convertit en l’esdeveniment amb més participació a nivell nacional principalment perquè es una festa organitzada amb amor, fet que es respira en el bon ambient. En ella trobareu:

Dos dies fanàtics de 10 del mati a 10 de la nit per a resoldre més de 45 problemes de bloc, equipats pels millors escaladors i amics, en aquesta edició ens acompanyaran un total de 28 equipadors: Ignasi Tarrazona, Sara Espinosa, Ramón Julián, Óscar Martínez, Edu Marín, Aytor Fernandez, Berta Martin, Raquel Hernandez, Grace Puertas, Pep Nebot, Marieta Cartró, Esteve Cases, Roger Crespo, Carlos Catari, Shirley Noriega, Jordi Salas “Pelon”, Xevi Sava, Oriol Maraver, Jordi del Pozo, Marco Jubes, Lluis Saló, Pol Palau, Gerard Rull, Xavi Ruiz, Xavi Pardo, Alex Hernandez, Adria Zamora i Mikel Martiarena.

Només per participar entraràs al sorteig d'un munt de premis, gràcies a l’aportació dels nostres patrocinadors i col·laboradors: Gàrgola, Vèrtic, Black Diamond, Tenaya, Edelrid, Vaude, Dark Arrow, Red Bull, Campo Base, TechRock, Didak’s, Charko, Tsunami Climbing, Dual Grups, 8c+, E9, Parabol the World, Moais Rock, La Panxa del Bou, Sala Golem, Sala Ingravita, 8a.nu, Chillaz, JM Surfaces, Belmez Face, Palens, Adidas Eyewear, Agroturisme S’hora Baixa, Refugi de Arbolí, Top30 i Escalar.
Durant l’escalada gaudiràs de la millor música de la mà dels DJ's de Red Bull, 2 Many Climbers i Belmez Team amb l’espectacular cotxe que es converteix en una cabina de DJ. També tindràs disponible barres amb menjar i beure per a recuperar forces abans, durant i després d'apretar com un Bou.

Si no disposes de material tindràs present el nostre Test Center de Tenaya que us el deixaran gratuïtament perquè tothom en pugui gaudir. Els 45 blocs estaran distribuïts per diferents estructures: el nou rocòdrom dels Bous de la Salle, l’estructura de competició i el famós Rotobloc de Gárgola.


INSCRIPCIONS 9è OPEN BLOC DELS BOUS DE LA SALLE


La inscripció es farà el mateix dia de la competició a la carpa d’Organització, situada al camp de bàsquet del Campus Internacional de La Salle. 


 En podeu consultar les cobertures de l'assegurança en el següent enllaç:


OPEN BLOC EMPRESES

Amb l’Open Bloc Empreses et podràs aprofitar de les ofertes especials que portaran les primeres marques del sector. Gàrgola, Moais Rock, Didak’s, Tenaya, Tsunami Climbing, Parabol the World, E9, Palens, Adidas Eyewear JM climbing, Belmez Face són alguns dels que ja ens han confirmat la seva assistència. Així que els tindreu presents en un estant.


27 D’ABRIL: 1ª PROVA DE LA COPA CATALANA DE BLOC

I un cop superada la festa de l’escalada que és l’Open, arriba l’hora que els escaladors que volen ser els millors de Catalunya demostrin el seu talent en la primera prova d’aquesta disputada copa Catalana, competició oficial del calendari de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

El dissabte 28 d’abril de 8.00 a 8.30 h s’acabarà de formalitzar la inscripció de les categories: Sub-12, Sub-15 i Veteranes. La resta de categories: Sub-18, Absoluta, Veterans serà de 13’30 a 14’30h.  Caldrà presentar la llicència federativa anual i l’autorització paterna si s’escau: SENSE AQUESTA DOCUMENTACIÓ NO ES PODRÀ PARTICIPAR! Per a qualsevol dubte trobareu tot el reglament i informació de la competició a la nostra pàgina web:INSCRIPCIONS 1ª PROVA DE LA COPA CATALANA DE BLOC

La inscripció és únicament anticipada i limitada a 100 participants. El preu de la inscripció és de 20€. Inclou una bossa d’obsequis gentilesa de les empreses col·laboradores. L’últim dia per inscriure’s és el 25 d'abril. Categories: Sub-12, Sub-15, Sub-18, Absoluta i Veterans (Masc i Fem)

Has de formalitzar la inscripció via web a través del següent enllaç:


Un cop inscrit cal formalitzar el pagament amb una transferència bancària i enviar un e-mail a l’adreça joliveras@salleurl.edu amb el resguard de l’ ingrés bancari i el nom del competidor.


Per a més informació podeu contactar amb el Director de la Competició:

Jaume Oliveras
Responsable Àrea Escalada La Salle Sport & Fitness
93.290.24.78 (De Dl. a Dj. de 18.00 a 21.00 h)