sábado, 4 de mayo de 2013

9è OPENBLOC ELS BOUS DE LA SALLE - GRACIES A TOTS !!
La 9ena edició del OpenBloc dels Bous de la Salle acull a 550 escaladors


9è Open Bloc Bous de La Salle 2013 from namussfilms on Vimeo.
Dimecres 24 d’abril – El dia perfecte

Començàvem la jornada amb la inauguració del nou rocòdrom, apadrinat pels Germans Pou i amb la presencia del moltes personalitats i amics dels Bous de la Salle: el Director general de La Salle Barcelona, el germà Miquel Angel Barrabeig, el president de la federació Sr. Jordi Merino, Sr. Toni Roy en representació de la Fedme, Sr. Jaume Abella president del Gels i Sr. Jordi Cumelles representant Vèrtic, Sra. Isabel Hurtado Gerent de Gàrgola Climbing, Sr. Josep Bergonyó director de Edelrid Vaude Spain entre d’altres.


Ells també van ser els encarregats de donar el tret de sortida a l’Open que començava puntual com sempre amb un dia de sol i bon temps. Un total de 45 blocs esperaven als inscrits equipats per una selecció dels millors escaladors del moment.

Un cop més les escoles tornaven a tenir participació, així els alumnes del IES Vall Hebron, del IES Lluis Vives i del IES Barri Besos podien gaudir del seu debut dins l’escalada en bloc amb moltes joves promeses i recordant-nos el caràcter promocional del nostre esdeveniment.


Iker i Eneko Pou, probablement uns dels millors escaladors i més complerts del nostre planeta assessoraven als novells escaladors i no tan novells durant tot el dia ja que els amics de Red Bull va voler que fos un dia inoblidable per a tots. Signant fotografies i consells van ser constants durant les 12 hores del dia i una gran resposta per part de tothom que fins i tot ells mateixos reconeixien lo impressionant de l’esdeveniment.


2 many Dj’s no deixaven lloc al respir i el dia va donar lloc a la nit però la extraordinària il·luminació que havíem preparat aquest any no ens va frenar. Tancàvem el dia amb un nou record... 400 inscrits en un sol dia i la sensació de que el dia no podia haver anat millor. 
Dijous 25 d’abril – Al mal temps... bona cara

La previsió meteorològica ha estar un factor clau des del primer moment i tot i que la bona sort va estar del nostre costat el dimecres el dijous no vem ser tant afortunats. El mati encara ens va aguantar fet que va fer que encara 100 escaladors més i sobretot les escoles poguessin realitzar l'Open, però a partir de les 14’00 el diluvi universal va decidir que aquesta novena edició de l'Open es donava per acabada... tot i així els més fanàtic van poder gaudir la resta del dia dins el nostre rocòdrom indoor 12 dels 45 blocs que allí s’hi ubicaven. 


 Dissabte 27 d’abril – Arranca la Copa Catalana

Malgrat molts inconvenients previs, un gran treball va fer que canviéssim tots els plans i moguéssim la prova al nostre nou rocòdrom indoor a on un cop més vem lluïr i vem realitzar una edició de luxe a on tothom va marxar molt content.

Una cinquantena d’escaladors van competir al llarg del dissabte en els excel·lentíssims blocs proposat per Fèlix Obradó i Marco Jubes. Podeu veure els resultats a la pagina de la federació: www.feec.cat

D’aquesta manera donàvem per acabada aquesta novena edició de l’Open, que pren un any sabàtic per agafar forces i veure si es viable una desena edició més fanàtica que mai.Finalment Agraïr a tots els nostres patrocinadors i col·laboradors: Gàrgola, Vèrtic, Black Diamond, Tenaya, Edelrid, Vaude, Dark Arrow, Red Bull, Campo Base, TechRock, Didak’s, Charko, Tsunami Climbing, Dual Grups, 8c+, E9, Parabol the World, Moais Rock, La Panxa del Bou, Sala Golem, Sala Ingravita, 8a.nu, Chillaz, JM Surfaces, Belmez Face, Palens, Adidas Eyewear, Agroturisme S’hora Baixa, Refugi de Arbolí, Top30 i Escalar que un cop més han fet possible la festa de l’escalada més gran a nivell nacional.