sábado, 29 de marzo de 2014

OPEN GRAVETAT ZERO


El proper 12 d’abril esteu convidats al III Open de bloc de Gravetat Zero al municipi de Terrassa Carrer Sant Gaietà 52.

L’ esdeveniment s’iniciarà a les 9:30 i finalitzarà a les 22:00 i la recaudació anirà destinada a la lluita contra el CÀNCER. Aquestes iniciatives, s’hi ha d’anar a donar suport, màxima assistència!! Serà una competició oberta a tothom de bloc, amb sorteig de material, entrega de premis, batucada, botifarrada popular, activitats pels més petits i molt més, en un gran ambient!! 

Comptarà amb un bon número d’equipadors que us deleitaran amb blocs de totes les dificultats i que faràn les delícies dels bloqueros més exigents!! Entre ells hi haurà: Equipadors: Jose Agustí, Armando Raya, Nacho Merino, Pako Reina, Marcos Rodriguez, Natxo Garcia, Xavi Viadé(Sensepell), Juan Reina Pere Cost(Moru) Preu: 16Euros, 14 Euros els socis. Inclou: Samarreta , entrepà, beguda, sorteig de material i grans premis pels guanyadors!

 Amb la gran col·laboració d’Oncolliga…. - Gargola, amb la instal·lació del rotobloc per escalar al carrer. -Les preses de Jm Climbing -Els regals dels companys de Camarasa i Charco. -El suport del Centre excursionista de Terrassa. -Els peus de gat de Tenaya. -Les cordes de Korda’s. -L’artesania d’art nòmada. -La cervesa artesana de Simanya. -Gibson Bar. -La batucada i malabars dels Diables de Terrassa i Sant Llorenç. -El so de Discmusic. -Els llibres de Synusia. -Els dissenys d’Homoastral. -Vertical Emotions. -La difusió de Sense pell i Soloboulder. En memòria del Marc i el Joel. Especialment dedicat al Joel, perquè tu creies amb les nostres il·lusions