lunes, 19 de mayo de 2014

10è OPENBLOC ELS BOUS DE LA SALLE - 750 BOUS !!

Desprès del mal regust de boca de la novena edició, per culpa del temps vem decidir lluitar i apostar per una nova edició amb un dia més, més equipadors, més estructures i molts més detalls que són els que ens fan marcar la diferència. Aquesta desena edició era la voluntat de superar-se i donar el màxim del que es podia arribar i tal i com l’edició... que fos un esdeveniment 10 !! I així va ser...


L'escenari d’aquesta edició ens va permetre tenir 3 dies per preparar-ho tot enlloc de les 24 hores que acostumaven a ser habituals, fet que ens va permetre treballar més fi i fer una espectacular posta en escena que encara no s’havia vist.


Tot va sortir rodat, i aquesta vegada la bona sort es va aliar amb nosaltres. El nostre equip de equipadors, 33 en total: Marieta Cartró, Lluís Saló, Andoni Pérez, Marina València, Héctor Bazán, Roger Crespo, Fèliz Obradó, Aytor Ansola, Cristina Ballesta, Esteve Cases, Mar Alvarez, Gerard Rull, Óscar Martínez, Kueka, Sara Espinosa, Berta Martin, Shirley Noriega,  Pol Palau, Edgar Casanovas,  Marco Jubes, Carlos Catari, Ignasi Tarrazona, Ramón Julián, Edu Marín, Alex Hernandez, Xavi Ruiz, Jordi Salas “Pelon”, Diego Marsella, Jordi del Pozo, Xevi Sava, Samuel Calvente i els internacionals James Pearson i Caroline Ciavaldini van disposar de tot un dia per preparar els 50 blocs que després van ser un èxit.Una nova posta en escena encara no vista, enguany apostàvem per les dues estructures de competició de la Feec i de Gargola més el nostre rocòdrom indoor.

Musica festa i llum per la nit ens van permetre gaudir les 12 hores de l’esdeveniment durant els tres dies de durada.

I el més important, sens dubte,  tot un seguit de voluntaris del nostre club  Els Bous de la Salle  ben coordinats per Aida Gall, sempre  ajudant a tots els convidats que ens visitaven, cuidant-los i mimant-los com a bons amfitrions.

 
13, 14 i 15 DE MAIG: 10è OPENBLOC BOUS DE LA SALLE: 650 BOUS CONTENTS

A les 10:00 del matí s’obrien les inscripcions per participar en aquesta festa de l’escalada, i aquesta mateixa hora ja teníem cua per inscriure’s. Mica en mica les samarretes de l’esdeveniment anaven tenyint les estructures i els diferents espais, escaladors que s’enfilaven per les parets resolent els diferents problemes que es trobaven davant seu. Ja es sentien aquells crits d’ànims, ja es veien aquelles mans blanques, aquells braços inflats, aquells somriures que tant ens omplen i tant fan que valgui la pena tot l’esforç per fer d’això un somni real.

James Pearson i Caroline Ciavaldini captaven l’atenció dels assistents als primer dia, no van parar de fer-se fotos i signar revistes per tots els assistents i de explicar els seus blocs a qui no els hi veia color. 
Dimecres el protagonista va ser el test center de Tenaya on ens deixaven els peus de gat i podíem provar el seu nou model que donarà molt a parlar: Oasis, mentre Ramón Julian esgotava tots els pòsters que la marca li havia dut per signar a la canalla de ‘Open.
 


Dijous va ser al apoteosis ja que es van ajuntar molts assistents de dimarts i dimecres juntament amb els qui no es volien perdre aquest últim dia d’esdeveniment.

DISSABTE 17 DE MAIG: COPA CATALANA D’ESCALADA EN BLOC I CAMPIONAT DE CATALUNYA UNIVERSITARI

Un total de quasi 100 competidors es varen ajuntar el dissabte, per aquesta cita obligada pels amants del rendiment. Cal destacar l’augment significatiu de assistència per part de joves degut al gran treball de base que estan realitzant molts clubs i els seus entrenadors, David Belmonte de la Panxa del Bou, David Gambús amb el CTEEC, Edgar Casanovas del Plafó del Piri, Carles Redorta de la U.E.Vic en son alguns clars exemples. 


Com sempre de les mans dels equipadors Felix Obradó i Gerard Rull i dotats amb un arsenal de volums van crear unes grans obres d’art que van donar que gaudir a tots els competidors.I com totes les competicions uns van guanyar i d'altres van perdre, el que ens quedem a l'organització es amb el alt grau de satisfacció de tots plegats i amb el bon ambient familiar i distes que gaudim sempre d'aquestes trobades fanàtiques en format de competició.


Ara toca un temps de descans i començar a pensar si es possible superar-se i preparar una 11ena edició... la cosa esta difícil... però n'hi ha un que deia que mai més ho muntaria i mira... així que Déu dirà. De moment només una cosa esta clara... increïble 10ena edició !! :-D 


AGRAÏMENTS

Aquest esdeveniment és impossible sense la col·laboració dels més de 60 voluntaris que per amor a l'escalada i al nostre esdeveniment han vingut a ajudar-nos desinteresadament i fer que tot això sigui possible.

Sens dubte a La Salle i la FEEC per posar la part que de vegades menys es valora, seguint pels nostres patrocinadors: Gàrgola, Vèrtic, Black Diamond, Tenaya, Edelrid, Vaude, Red Bull i ClimbSkini i els nostres col·laboradors Antiko, Dark Arrow, Campo Base, Didak’s, Charko, Tsunami Climbing, Evolv, Metolius, ProRock Climbing, E9, Bou, Parabol the World, , Kat Climbing, Ocun, Rock Empire, Five Ten, Spider, Climb in Catalunya, Xtrem Studio, 8a.nu, Chillaz, Milo, JM Climbing Surfaces, Belmez Face, Adidas Eyewear, Iron It, Agroturisme S’hora Baixa, Refugi de Arbolí, Sala Golem, Sala Ingravita, Sala La Reunió, Mutante, Necky’s, Petit Mon Viatges, Carlos Perez Fotografia, 8c+, Top30, Escalar i Dual Grups.


I a totes les persones que directa o indirectament han posat el seu gra de sorra i amor per fer-ho possible...

PD.- I LA GUANYADORA DEL SORTEIG DEL CRASHPATH ES SENS DUBTE:

IVET MILÀ  V ull guanyar el crashpad,
I penso currarme el comentari:
S ou els Bous de la Salle,
C apaços d’encadenar vies
A lucinants I complicades…

E ls putus amos baja!!
L a sort es que aquest cop participo jo
S ense saber que m’espera, trepare com un

B ou!! Aixi que senyor:
O liveras, aquest sera el meu primer open a la Salle!
U na mica tard… pero
S egur que inolvidable!!! Em deixare els

D its enganxarts a les preses si cal,
E stare donan pel cul fins que em surti…

L a qüestio es arribar a ser tot un bou!
A tot aixo.. (crec que vaig mereixen el crash ja..!)

S encillament estem tots
A mb moltes ganes de fer
L ances, sostres, desploms..
L a cosa promet, i pot ser molt divertida..
E ls bous s’ajunten un altre cop