lunes, 15 de diciembre de 2014

FEDERA'T AMB ELS BOUS - 2015


CEUETL (GELS pels amics) esta format per tres seccions: la d'escalada que som Els Bous de la Salle amb el Jaume Oliveras com a líder espiritual, Els trailers de La Salle amb el Xavi Canaleta "The boss" i la de muntanya al el Jaume Abella "El presi". A nivell de secretaria hi tenim el David Polidura que el trobareu cada dia a la recepció del centre de fitness.


1.      La quota de soci pel 2015 és de 25€ i és vàlida per anys naturals, de l’1 de gener al 31 de desembre.
2.      Per fer-vos socis del club o fer la renovació corresponent teniu dues opcions:
a. Fer-ho personalment a la recepció del polisportiu “La Salle Sport &Fitness” en l’horari de 13 a 19h, demanant per David Polidura (dpolidura@salleurl.edu) tlf. 932902478

b. Fer-ho per Internet. Podeu consultar el procediment a http://www.gels.org/ca/festesoci.html.


3.      Per demanar la federació de muntanya (FEEC) teniu també dues opcions:

a.Fer-ho personalment a la recepció del polisportiu “La Salle Sport & Fitness” en l’horari de 13 a 19h, demanant per David Polidura (dpolidura@salleurl.edu) tlf. 932902478

b.  Fer-ho per Internet. Podeu consultar el procediment a http://www.gels.org/ca/federacio.html.

Important:

·  Cal que planifiqueu la tramitació de la llicència amb suficient antel·lació. Calculeu un mínim de dues setmanes per poder disposar de la llicència. Us recomanem fer-ho abans de Nadal, i que no ho deixeu per darrera hora. 

·  Al gener la FEEC es veu sempre desbordada per l’allau de federacions dels diferents clubs. En aquest període els tràmits es poden allargar a 3 o més setmanes. 

·   L’enviament de les sol·licituds de les llicències federatives cap a la FEEC es realitzarà únicament un per setmana, agregant totes les sol·licituds rebudes fins al moment. Això vol dir que no es realitzaran gestions precipitades degut a males planificacions per part dels socis. 

· Recordeu que per federar-se cal abans ser soci del club. Referiu-vos al punt anterior per més informació. 

·  Podeu consultar els preus de les diferents modalitats a la web de la FEEC