lunes, 12 de enero de 2015

TEST CENTER - LA SPORTIVA

 

Estrenem el 2015 amb una renovació del nostre Test Center. En primer lloc comencem presentem els amics de La Sportiva:
Així durant tot el 2015 podreu trobar i provar el model Tarantula de la Sportiva.


Descripció general

Peu de gat per a iniciació i escalada clàssica.

El Sportiva Tarantula incorpora 2 tancaments de Velcro per proporcionar un ajust perfecte al peu amb la major comoditat i emprant el temps mínim. Una cosa molt apreciat per poder relaxar o descalçar els peus de gat a les reunions.

Disseny recte perquè sigui més còmode i suportar millor les llargues jornades en paret o les llargues jornades d'iniciació en les que es porten els peus de gat llocs durant molt de temps.

S'adapta a la perfecció ja que està fabricat en pell natural. Com més ho utilitzes més còmode és.

El Tarantula té un disseny molt atractiu, però en essència clàssic i recte. El taló està bastant obert, així que és el peu de gat ideal per escaladors i escaladores que tinguin problemes amb el tendó d'Aquiles.

La Sportiva Tarantula està fabricat sense folre, pel que tendeix a estirar bastant. No cal tenir por de triar aquest model i notar-ho molt just, ja que pot estirar fins a un nombre enter. La Sportiva fa els peus de gat bastant grans, pel que recomanem triar un nombre o número i mig menys del que soles calçar habitualment, depen ja de cadascú.

Sola: La Sportiva Traxion de 7 mm de gruix. Doble llengüeta transpirable encoixinada. Incorpora tiradors per facilitar el calci i per al transport. Excel lent relació qualitat-preu


Com sempre el trobareu a les botigues Vertic: