lunes, 20 de abril de 2015

11è OPENBLOC - INFO CATALA-->


21, 22 i 23 D’ABRIL: 11è OPEN BLOC ELS BOUS DE LA SALLEL’onzena edició de l’Open Bloc dels Bous de la Salle ja està a punt.  Una festa organitzada amb amor per escaladors pels escaladors, fet que es respira en el seu Bou ambient.

TRES dies de 10 del matí a 10 de la nit per resoldre 50 problemes de bloc, equipats pels millors escaladors i amics. En aquesta edició ens acompanyaran un total de 30 equipadors: Marieta Cartró, Lluís Saló, Marina València, Héctor Bazán, Roger Crespo, Fèlix Obradó, Aytor Ansola, Cristina Ballesta, Esteve Casas, Gerard Rull, Kueka, Sara Espinosa, Berta Martin, Shirley Noriega,  Pol Palau, Edgar Casanovas, Carlos Catari, Ignasi Tarrazona, Ramón Julián, Edu Marín, Alex Hernandez, Jordi Salas “Pelon”, Jordi del Pozo, Katx, Alex Sanchez, Marta Palau, Simon Padin, Victor Esteller, Mr. Willy i David Belmonte

Aquest esdeveniment és possible gràcies al suport dels nostres patrocinadors: Vèrtic, Edelrid, Vaude, Didak’s, Charko, Loop, Campo Base, Red Bull i ClimbSkin.

Enguany garantim un obsequi dels col·laboradors a tots aquells que vingueu a escalar disfressats com déu mana, i si en sobren... llavors els sortejarem. En aquesta edició col·laboren:

La Sportiva, Five Ten, Gargola, Parabol the World, Dark Arrow, JM Climbing Surfaces, Evolv, Metolius, Adidas Eyewear, E9, Ocun, Rock Empire, Grifone, Spider, Climb in Catalunya, Milo, GPR Presas, Alamo Wood Climbing, Clif Bar, Tarragó, Kat Climbing, Sala Golem, 360 Holds, HRT Holds, 8a.nu, Ternua, 8c+, Top30 i Escalar.


Aquest any, a més a més, oferim el servei gratuït de guarda-roba, perquè puguis deixar la teva motxilla i escalar tranquil·lament sense preocupacions. I si no disposes de peus de gat tindràs ben a la vora el nostre Test Center d’ Edelrid, La Sportiva, Five Ten i Evolv on us els deixaran gratuïtament perquè els pugueu provar i tothom en pugui gaudir!


Durant l’escalada gaudiràs de la millor música de la mà dels DJ's de Red Bull amb l’espectacular cotxe que es converteix en una cabina de DJ. També tindràs el nostre servei de bar de la Salle amb menjar i beure per a recuperar forces abans, durant i després d'apretar com un Bou.


INSCRIPCIONS 11è OPEN BLOC DELS BOUS DE LA SALLE

La inscripció es farà el mateix dia de la competició a la carpa d’Organització, situada al camp de bàsquet del Campus Internacional de La Salle. 

La inscripció a l’Open val 15 € pels socis de La Salle Sport & Fitness i del Grup Excursionista La Salle (assegurança inclosa), és vàlida pels tres dies de competició i en el preu s’inclou la samarreta. Per la resta de participants el preu és de 20€. És vàlida pels tres dies de competició i en el preu s’inclou la samarreta.

Pels participants que no estiguin federats a la FEEC o FEDME (caldrà portar la llicència i el DNI) hauran de pagar un suplement de 5€ per l’assegurança d’accidents.

25 D’ABRIL:  CAMPIONAT DE CATALUNYA

Un cop superada la festa de l’escalada que és l’Open, arriba l’hora que els escaladors que volen ser els millors de Catalunya demostrin el seu talent en el campionat de Catalunya d’escalada en bloc i també la segona prova de la Copa Catalana, competició oficial del calendari de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

El dissabte 25 d’abril de 8.00 a 8.30 h s’acabarà de formalitzar la inscripció de les categories Sub-12, Sub-15 i Veteranes. La resta de categories, Sub-18, Absoluta, Veterans, la formalitzaran de 13’30 a 14’30h.  Caldrà presentar la llicència federativa anual i l’autorització paterna, si s’escau: SENSE AQUESTA DOCUMENTACIÓ NO ES PODRÀ PARTICIPAR! Per a qualsevol dubte trobareu tot el reglament i informació de la competició a la nostra pàgina web:


INSCRIPCIONS CAMPIONAT DE CATALUNYA

La inscripció és únicament anticipada i limitada a 120 participants. El preu de la inscripció és de 20€. Inclou una bossa d’obsequis gentilesa de les empreses col·laboradores. L’últim dia per inscriure’s és el 23 d’abril. Categories: Sub-12, Sub-15, Sub-18, Absoluta i Veterans (Masc. i Fem.)

Has de formalitzar la inscripció via web a través del següent enllaç:CONTACTEPer a més informació podeu contactar amb el Director de la competició:

Jaume Oliveras
Responsable Àrea Escalada La Salle Sport & Fitness
93.290.24.78 (De Dl. a Dj. de 17.30 a 20.30h)
joliveras@salleurl.edu

https://www.facebook.com/events/402709693227472/