lunes, 27 de abril de 2015

11è OPENBLOC : MÉS DE 800 BOUS FELIÇOS...
Edició de luxe a on la sort ha estat la nostre aliada ja que els dies han estat esplèndids. Al final més de 800 escaladors que han gaudit tant de l’OpenBloc com del Campionat de Catalunya.

Arrancàvem amb el OpenBloc i els seus 50 blocs a on en l’edició d’enguany hi ha predominat la voluminosis, algunes de les obres mestres dels nostres 30 equipadors als quals un any més els hi agraïm la seva feina altruista. Posem-lis nom, no creieu: Marieta Cartró, Lluís Saló, Marina València, Héctor Bazán, Roger Crespo, Fèlix Obradó, Aytor Ansola, Cristina Ballesta, Esteve Casas, Gerard Rull, Kueka, Sara Espinosa, Berta Martin, Shirley Noriega,  Pol Palau, Edgar Casanovas, Carlos Catari, Ignasi Tarrazona, Ramón Julián, Edu Marín, Alex Hernandez, Jordi Salas “Pelon”, Jordi del Pozo, Katx, Alex Sanchez, Marta Palau, Simon Padin, Victor Esteller, Mr. Willy i David Belmonte.

Un equip de més de 50 voluntaris excepcionals, ja que com sempre hem dit l’Open és cosa de tots i tothom hi aporta el seu granet de sorra i han treballat dur perquè tinguéssim ben feliços a tots els convidats que ens veníeu a veure.

Uns patrocinadors que s’han desgastat no només per donar a conèixer el seu producte sinó perquè creuen en la filosofia del nostre esdeveniment, estem parlant de: Vèrtic, Edelrid, Vaude, Didak’s, Charko, Loop, Campo Base, Red Bull i ClimbSkin.

I uns col·laboradors que han acabat de vestir l’esdeveniment tal i com l’havíem somiat moltes vegades, amb els seus estants i les seves promocions: La Sportiva, Five Ten, Gargola, Parabol the World, Dark Arrow, JM Climbing Surfaces, Evolv, Metolius, Adidas Eyewear, E9, Ocun, Rock Empire, Grifone, Spider, Climb in Catalunya, Milo, GPR Presas, Alamo Wood Climbing, Clif Bar, Tarragó, Sala Golem, 360 Holds, HRT Holds, 8a.nu, Ternua, 8c+, Top30 i Escalar.

A tots ells gràcies però sobretot a tots vosaltres que heu vingut, que ens heu agraït la feina feta amb el vostre fanatisme, amb les vostres disfressem i amb el vostre entusiasme.

Ara és hora de descansar i gaudir de la feina feta i de plantejar-nos si farem una nova edició... La voleu ?

Podreu trobar totes les fotografies de l’Open i el Campionat a la pàgina del nostre esdeveniment: