jueves, 18 de junio de 2015

ECO'N'TAINEREco’n’tainer té com a principal objectiu la conservació del territori. El descobriment d’un buit existent en l’àmbit de la preservació del medi ambient, en ha empès a crear una línia de productes per a cobrir aquesta mancança amb les eines necessàries per a tal menester. Com a usuaris i professionals d’activitats realitzades en el medi natural i viatgers habituals, hem pogut observar que bona part de les deixalles que hi ha escampades arreu, (carreteres, camins, boscos, platges, etc) provenen d’individus que no saben com gestionar la brossa que generen puntual o diàriament. 


Les deixalles que es produeixen quan se surt a la muntanya o platja, al medi natural, inclús a la ciutat, o quan es viatja, sovint acaben en llocs inadequats, moltes vegades perquè no sabem no sap on dipositar-les. No tenim una paperera a prop. Eco’n’ntainer ha creat una col·lecció de diferents bosses o contenidors, rentables i reutilitzables, alhora amb un disseny atractiu i molt funcional, adaptats a diferents àmbits i necessitats, per a gestionar,sostenible i ecològicament, aquests residus.
La sostenibilitat del territori i la preservació mediambiental és cosa de tots.


La filosofia “LEAVE NO TRACE”, (passar sense deixar traça), és el nostre lema. Tots els productes Eco’n’tainer es poden personalitzar, tan afegint la marca corporativa de l’entitat, com podent triar els colors i el tipus de teixit, amb unes comandes mínimes establertes, sense que el preu pateixi variacions destacables.