viernes, 29 de abril de 2016

12è OPENBLOC ELS BOUS DE LA SALLE - EL RESUM La dotzena edició de l’Open Bloc dels Bous de la Salle ja forma part del passat. La festa organitzada amb amor per escaladors pels escaladors ha tingut un any de metamorfosis. Obligats a renunciar a la seva festa exterior que tant ens agradava ens enfrontàvem a un nou repte: perdre tamany sense perdre carisma.

Així seguint el nostre estil simplement vem equipar menys blocs amb menys equipadors i vem limitar l’ entrada a un dia. El resultat... perfecte. Un total de 250 escaladors que van gaudir de les nostres instal·lacions i als que vem poder donar un tracte més personalitzat al no anar tant desbordats per la mida de l’esdeveniment.Van ser TRES dies “non stop” de 10 del matí a 10 de la nit per resoldre els 20 problemes de bloc equipats pels membres del nostre equip de competició: Marieta Cartró, Lluís Saló, Ceci Aguirre, Sergi Muñoz i Lluís Rovira.

Agrair com sempre el suport dels nostres amics de: Vèrtic, Edelrid, Vaude, Didak’s Climbing Holds, Charko, Campo Base, Red Bull, ClimbSkin, Evolv, La Sportiva, Adidas Eyewear, Ocun, Rock Empire, Milo, GPR Presas, E9, Gargola, Five Ten, Alamo Wood Climbing, Clif Bar, Spider, Parabol the World, Arrow Climbing Holds, Bou, Iron It, Top-Climb, 8a.nu, Climb Around, Top30, Enterprises, Metolius, Saito, Sala Golem, Loop i El pati vertical. 

També tots els assistents van poder provar el Test Center de peus de gat de Edelrid, La Sportiva, Ocun i Five Ten. Van poder conèixer els amics dels estants de Climb Around The Globe, Cliff Bar, Ocun, Comic Climb, Wild Monkey i Top Climb.. També es van vendre més de 50 polseres solidaries ingressos destinats a la Fundació Noèlia.

Contents amb la feina feta us garantim una edició especial: 12+1 (no som supersticiosos, nomes prudents) no sabem si petita o gran però si que us garantim que serà amb el mateix amor de sempre.Podreu trobar totes les fotografies de l’Open a la pàgina del nostre esdeveniment:


Fins l’any vinent…